Openingstijden

Ma - vr 08:00 - 17:00 uur

Direct bellen

+31 (0)23 - 532 66 44

Email ons

info@dentaldesigncentrum.nl

Vita Suprinity

Productinformatie

VITA SUPRINITY de nieuwste generatie van glas keramiek. Met behulp van een innovatief productieproces, wordt het keramiek verrijkt met zirconium. Het resultaat is ‘s werelds eerste zirconia versterkt lithium silicaatkeramiek (ZLS).

VITA SUPRINITY beschikt over een fijnkorrelige en homogene structuur die uitstekende kwaliteit van het materiaal en consistente hoge belastbaarheid, evenals betrouwbaarheid op lange termijn garandeert. VITA SUPRINITY heeft uitstekende translucentie, fluorescentie en opalescentie. VITA SUPRINITY bied uitstekende esthetische eigenschappen.

 

Dankzij de uitstekende mechanische belastbaarheid zorgt VITA SUPRINITY voor een hoge betrouwbaarheid en een langdurig klinische resultaat.

Het resultaat van continue belasting tests en de Weibull module blijkt dat VITA SUPRINITY duurzame restauraties biedt met een maximaal niveau van betrouwbaarheid.

In vergelijking met lithiumdisilicaat keramiek, heeft VITA SUPRINITY een verbeterde rand stabiliteit. Hierdoor worden restauraties met hogere nauwkeurigheid gegarandeerd.

VITA Suprinity heeft een hoge krimp stabiliteit tijdens het verwerken met VITA VM 11 porcelein. VITA Suprinity kan verwerkt worden zonder speciale brand pasta. Bovendien is het materiaal makkelijk aan te passen en te polijsten. Na het polijsten vertoont VITA SUPRINITY een uitstekende oppervlaktekwaliteit.

Veneers, partiële, implantaat kronen en volledige kronen voor in front en molar streek.

Beschikbaar in 2 translucenties, HT (Hoog translucent) en T (translucent) en in 7 VITA classical kleuren (A1, A2, A3, A35, B2, C2 en D2)

HEEFT U VRAGEN?

Wij staan voor u klaar

Hoofdkantoor

Emrikweg 28 2031 BT Haarlem

Bel ons

+31 (0)23 - 532 66 44

Mail ons

info@dentaldesigncentrum.nl

Heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.