Over ons

Begin 2010 zijn wij gestart met een geheel nieuw freescentrum in Haarlem; Dental Design Centrum. Martijn is tandtechnicus, die naast het IVT diverse cursussen heeft gevolgd en jarenlange ervaring heeft in de tandtechnieken CAD/CAM. Eelco heeft een grafische opleiding en door zijn IT achtergrond veel ervaring met het opzetten van digitale workflows en processen. Digitale precisie is waar wij voor staan. U krijgt een hoogwaardige service en een klantgerichte aanpak. Wij hanteren korte levertijden, zeer gunstige prijzen en leveren hoogwaardig materiaal in combinatie met nieuwe technieken.


Groots en toch kleinschalig

Onze inzet en kennis op het gebied van dentaal frezen is wereldwijd erkend door meerdere freescentra. Daarnaast heeft DMG-Gildemeister ons benoemd tot pilot-freescentrum, waar wij erg trots op zijn. In een uiterst persoonlijke en professionele sfeer voeren wij tandheelkundige werkstukken op het hoogste niveau uit. De passie voor het vak en onze persoonlijke betrokkenheid vindt u terug in alle aspecten van Dental Design Centrum. Wij zijn erop gefocust de beste digitale precisie aan u te leveren.

Digital Solutions

Dental Design Centrum biedt een digitale totaaloplossing voor alle laboratoria. Voor alle vraagstukken binnen de digitale tandheelkunde, zijn wij tandtechnische laboratoria van dienst. Wij denken met u mee en kijken wat praktisch en esthetisch de mooiste oplossing is voor ieder werkstuk. Omdat techniek niet stilstaat, staan wij dat ook niet. Zirkoniumoxide onderstructuren voor kronen en bruggen frezen wij op een hypermoderne DMG Ultrasonic 10. Met deze 5-assige simultaan freesmachine zijn wij in staat precisiewerk op maat te leveren. Dit resulteert in een ongekende nauwkeurigheid. Naast het frezen van zirkoniumoxide verwerken wij ook materialen als glaskeramiek, aluminiumoxide en PMMA.

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Bekijk onze brochure of neem contact met ons op.

Hartelijke groet,
Eelco en Martijn van Wort


‘Service - Klantgericht - Snelle levering - Eerlijke prijzen - Vakkundig - Kwaliteit’