Browse by

19/09 Van gezondheidszorg naar gezondheidsbeleving!

Van gezondheidszorg naar gezondheidsbeleving!


19 september 2012 - De kracht van geuren wordt vaak onderschat. En dat terwijl geuren een enorme emotionele impact kunnen hebben en dus ook gevoelens op kunnen roepen.
Geur zorgt voor stemmingen, prachtige momenten en creëert een unieke herinnering. 75% van onze emoties wordt bepaald door wat we ruiken.

Geurbeleving zorgt voor ontspanning
Of wij nu in de wachtkamer van een huisarts zitten, een ziekenhuis bezoeken of naar een seniorencentra gaan, hier ervaren wij vaak negatieve emoties en voelen ons niet prettig in deze omgeving. Het beklemmende en angstaanjagende gevoel wat geur bij bijvoorbeeld de tandarts of ziekenhuis teweeg brengt herkent iedereen.

Geur vermindert stress en angst
Speciaal voor medische instellingen en artsenpraktijken hebben wij diverse specifieke geurcomposities ontwikkeld. Deze geuren verminderen angst en stress bij de patiënt en creëren een rustgevende atmosfeer. De patiënt zal zich snel prettig en ontspannen voelen. 

Tijd voor onderscheid: Geurbeleving
AllSens is specialist in professionele geurbeleving sinds 1992. Al onze 100% zuivere Business geuren hebben een neutraliserende werking. U kunt nu de negatieve geuren omzetten naar een extra positieve beleving voor uw patiënten én personeel. Ook werken de geuren antibacterieel.
Vrijdag 21 en zaterdag 22 september 2012 is AllSens aanwezig op de Henry Schein Open Huis Dagen, stand nummer: 311. Als specialist in geurmarketing en professionele geurmachines inspireren wij u graag over de positieve effecten van geur voor uw praktijk.

Op deze beurs introduceren wij de nieuwste geurmachine uit ons assortiment: de VoitAir 400 serie. Deze slimme geurmachine onderscheidt zich in de technologie, tijdloos design en superieure kwaliteit. De VoitAir 400 serie is verkrijgbaar in rood, wit en zwart. De geurmachine is volautomatisch en verspreidt heel gedoseerd de geur en is geschikt voor iedere praktijk tot 150 m².